logo
twitterfacebook

En dan is het zover! Vandaag release ik mijn 2e single: 'Save me' via mijn eigen label K.I.M. Records

Ik heb het nummer geschreven en tekstueel heeft Ingrid Mulder mij geholpen de puntjes op de engelse 'i' te zetten.

Geproduceerd/ gearrangeerd en geprogrammeerd door top drummer Ton Dijkman in zijn studio, die het tevens ook heeft ingespeeld (meerdere instrumenten), samen met gitarist/programmeur Roy Beukers, bassist Norbert Sollewijn Gelpke die tevens de mastering voor zijn rekening heeft genomen en de mix komt van Barak Music Producties. 

Ik heb geleerd dat je jezelf af en toe weer moet pushen om niet op te geven...te blijven gaan en geloven...en dat je er nooit alleen voor staat wanneer je je droom wilt verwezenlijken. Ik ben zoveel mensen dankbaar, maar degene die veel voor mij heeft gedaan en mij aan de juiste mensen heeft weten te koppelen is Ton Dijkman.

Zo kwam namelijk ook topper Chantal Koebrugge op mijn pad, mijn plugster, maar multi manager tegelijkertijd. Zij bracht me oa in contact met Maarten Haase die de clip heeft vorm gegeven. Maarten en ik bleken al gauw op 1 lijn te liggen betreffende de inhoud van de clip. En het was voor ons beiden nieuw terrein.

De juiste mensen op de juiste plaats en tijd...

De opname van de clip was een feestje. In MC BLue in Alkmaar opgenomen, met dank aan Marco en Loes en Jos,  de bandleden Maarten Molema, Lex Geerlings, Robert Swijgman en Marco Hoogland. Ook had ik voor top visagie en styling gezorgd, dank Aeola Relouw en Saskia van der Linden en was fotograaf Bobby MLDirven ook van de partij die tevens de foto's van mijn single hoes heeft gemaakt!

De single hoes is prachtig ontworpen door Coen van Holliwood records (dank Chantal...)

 

Het was al een mooie reis om dit zo te beleven en in eigen beheer te bewerkstelligen..nu hopen dat het me tot de radio ethers brengt!!! 

En vooral hoop ik dat jullie er met heeeeeeel veel plezier naar zullen luisteren !!!

 

En ook dank aan Roos van Boep.nl

en natuurlijk Eddy van Intendo (website!)

Vergeet ik niet iemand??

Oja; Google !!! Dankje Google XXX  

 

Yessssss !!! Vandaag release ik mijn nieuwe single 'I don't wanna lose you' via mijn eigen label K.I.M. Records. Het is geproduceerd / gearrangeerd en ingedrumd door Ton Dijkman, gitaar door Roy Beukers, bas door Norbert Sollewijn Gelpke en toetsen door Eric van de Bovenkamp.

Ik draag het nummer op aan mijn zus en aan Ventoux3, de hersentumorenstichting, waar ik sinds 2012 ambassadrice van ben.

Hope you all like it,

 

Liefs Kim 

Pin It